Bakken in oven
Opstelling op plaat (600 x 400) 12 eenheden per plaat Ontdooien ongeveer 30-45 min bij kamertemperatuur Oven voorverwarming 190°C Het bakken (in een geventileerde oven)ongeveer 15-17 min op 165-170°C, met open dampkleppen Afkoelen en uitdampen op plaat 15 min bij kamertemperatuur
Licht, knapperig bladerdeeg, met de heerlijke smaak van boter, het beste gezelschap bij het ontbijt.
TARWEBLOEM, roomboter (MELK) 23%, water, gist, suiker, EIEREN, zout, TARWEGLUTEN, meelverbeteraars (alfa-amylasen, hemicellulases, ascorbinezuur).SCHARRELEIEREN groot
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1537 / 368 |
Vetten | 20 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 13 g |
transvetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 38 g |
waarvan suikers | 5,8 g |
Vezels | 2,3 g |
Eiwitten | 7,8 g |
Zout | 1 g |
toegevoegd suiker | 4,54 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52