Bakken in oven
Bewaren bij -18°C. Product laten ontdooien voor het afbakken. Verwarm de oven voor op 250°C. Bak het brood af op 230°C gedurende 35 minuten. Aangegeven baktijden en temperatuur gelden voor de heteluchtoven.
Volkoren desembrood met moutextract.
TARWEbloem, water, ROGGEzuurdesem (gedroogd), volkorenROGGEmeel, ROGGEbloem, bakkerszout, TARWEzuurdesem (gedroogd), TARWEvoordeeg (vloeibaar), TARWEzetmeel, gist, dextrose, GERSTemout, TARWEgluten, antiklontermiddel: E535, enzymen, TARWEmout, TARWEmoutmeel, vitamine C
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 932 / 223 |
Vetten | 0,83 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,14 g |
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren | 0,08 g |
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren | 0,33 g |
Koolhydraten | 44,57 g |
waarvan suikers | 1,2 g |
waarvan zetmeel | 40,44 g |
Vezels | 2,32 g |
Eiwitten | 7,6 g |
Zout | 0,85 g |
natrium | 0,34 g |
water | 43,79 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52