1. Schudden voor gebruik. 2. 1L ca 5-8 min. opkloppen op medium snelheid tot een stevige massa (opkloptijd en -snelheid afhankelijk van het gebruikte toestel en het op te kloppen volume). 3. Smaak toevoegen (indien gewenst). 4. Portioneren (bv. met een spuitzak). 5. Minstens 2 uur laten opstijven in de koelkast. 6. Afwerken. Serveren.
Glutenvrij With Belgian chocolade 20 x 100ml Looking for more information & inspiration? Visit us on www.debic.com
Magere MELK, MELKchocolade (18%) (droge cacaobestanddelen; droge MELKbestanddelen; suiker; emulgator: SOJAlecithine), plantaardige olie (palmpit, palm), suiker, emulgatoren: E471, E472b, wortelextract
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1211 / 291 |
Vetten | 20 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 16 g |
Koolhydraten | 22 g |
waarvan suikers | 21 g |
Eiwitten | 4,5 g |
Zout | 0,12 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52