Deze Mycryo cacaoboter van Callebaut is gemaakt van pure cacaoboter in micro poedervorm en is 100% plantaardig. Het is ideaal om in te bakken en braden. Ook kan het gebruikt worden om chocolade mee te temperen. Voeg 2% Mycryo toe aan de correct gesmolten chocolade, mix en klaar! Daarnaast is Mycryo perfect bestand tegen hoge temperaturen (tot 200°C). • Mycryo is 100% pure cacaoboter in poedervorm • Ideaal om te bakken en braden • Het garandeert gezondere bakresultaten dan andere bakvetten • Mycryo is perfect bestand tegen hoge temperaturen • Callebaut produceert al meer dan 100 jaar échte Belgische chocolade van cacaoboon tot eindproduct Over Callebaut Callebaut maakt chocolade met de beste ingrediënten en passie die wordt doorgegeven van generatie op generatie. Chefs, patissiers, (banket) bakkers en chocolatiers over de hele wereld vertrouwen elke dag op Callebaut om heerlijke creaties met chocolade te maken.
Ingrediënten: cacaoboter
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 3766 / 900 |
Vetten | 100 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 60 g |
Koolhydraten | 0 g |
waarvan suikers | 0 g |
Eiwitten | 0 g |
Zout | 0 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52